16.03.14

Google може випустити новий смартгодинник

Розумні годинники сьогодні стали об'єктом пильної уваги для всіх. Навіть, якщо живі зразки когось не влаштовують, інтерес до концептів і прийдешніх новинок все одно залишається. Я й сам був не в захваті від такого пристрою, але нещодавно знайшовся концепт "розумних годинників моєї мрії". Тематична преса і любителі гаджетів дуже чекають появи таких пристроїв від Apple і Google. І про годинник від Google з'явилася цікава новина.

На жаль, незрозуміло, наскільки це правда, але джерелом став відомий в Мережі @evleaks. Раніше стало відомо, що над годинником для Google працює компанія LG, яка вже має досвід співпраці з Корпорацією Добра у вигляді двох останніх моделей смартфонів Google Nexus. Але, впевнений, не так важливо, хто буде робити ці години, ймовірно, така буде і в інших виробників. Приблизно як вийшло з Android. Але це теж всього лише припущення.

Повернемося до останніх інсайдів. Вчора, 13 березня, у вищезгаданому мікроблозі з'явився пост з кількома характеристиками Google Watch. Інсайди свідчать про діагоналі годин 1,65 дюйма, IPS-матрицю і розрішенні 280х280 точок. Для порівняння, у Sony Smartwatch така ж діагональ і 220х176, Samsung - 320х320, а у Pebble - 1,26 дюйма з роздільною здатністю 144 х 168 пікселів. Ще у твіті йдеться про 512 МБ оперативної пам'яті і 4 ГБ вбудованого накопичувача. Процесор поки невідомий, як і решта характеристики і зовнішній вигляд.

А ви чекаєте смартгодинничок від Google?

Немає коментарів:

Дописати коментар