21.02.14

Очистка жорсткого диска

Очищення жорсткого диска 
Давайте разом з вами знайдемо все, що вам не потрібно , на вашому комп'ютері , особисто я дуже люблю це робити. Зайві файли в операційній системі Windows, повинні видалятись періодично, через запланований проміжок часу. Якщо очищення жорсткого диска проводиться нами не часто, то як наслідок на нашому вінчестері стає мало вільного місця, саме через це операційна система повільно завантажується і працює. Недолік вільного місця на жорсткому диску ускладнює запис на нього, а так само зчитування інформації . Ускладнює роботу файлу підкачки і розміщення тимчасових файлів. Падіння продуктивності в Windows, вже сильно помітно, якщо на системному диску зайнято більше 70 % від загального обсягу.

 
Завжди потрібно проводити очищення жорсткого диска, не рідше одного разу на два тижні, потім можна провести дефрагментацію. Очищення можна проводити штатними засобами операційної системи, а так само програмами сторонніх розробників . Друзі, якщо у вас пропадає місце на жорсткому диску і навіть очищення від непотрібних файлів не допомагає, то у нас є ще одна стаття, яка може вам допомогти «Куди поділося місце на диску ?».Так само не забувайте самостійно видаляти невикористовувані вами програми, давно переглянуті фільми, непотрібні образи ігор, які іноді важать більше 4 Гб і т.д. Для цього можете використовувати пошук . Наприклад знайдемо на нашому комп'ютері всі файли розміром більше 1 Гб, може деякі з них нам вже не потрібні. Мій комп'ютер - > Пошук і вводимо
System.Size:>1000МБ .


Для економії вільного місця на жорсткому диску, можна зробити наступні заходи:
  1.      Зробіть файл підкачки статичним.
  2.      Багато радять відключити відновлення системи, я б цього не робив.
  3.      Очищення всіх папок Temp в Windows 7.
  4.      Зайдіть у властивості "Кошика" і подивіться скільки він використовує простору, може варто у нього трохи відібрати.

Немає коментарів:

Дописати коментар