10.03.14

Samsung анонсував Gear 2 і Gear 2 Neo



Отже, відкриття MWC 2014 відбулося, і цього разу Samsung не відзначився толерантністю, анонсувавши друге покоління розумних годинників, що включає в себе дві моделі: однойменний Gear 2 і більш доступний Gear 2 Neo. Примітно, що з назви зникла приставка Galaxy, що викликано відмовою від використання Android в даних продуктах.
Samsung Gear 2 - краще чи гірше?


 

 





























  
Мабуть, найважливішою відмінністю новинок від Galaxy Gear є використання компанією власної відкритої платформи Tizen OS замість Android, що і дозволило позбутися приставки Galaxy в назві. Говорити про те, добре це чи погано, поки рано, але варто сказати, що нововведення, безумовно, порадує тих, хто хотів побачити і випробувати Tizen на масовому продукті.
 
Крім глобальних змін в софтверній частині, годинник "прикупив" нове залізо, а також злегка освіжв дизайн, який став більш презентабельним. Кнопка, що раніше розташовувалася на бічній частині, зайняла місце під дисплеєм. Камера перемістилася з ремінця на корпус, розмістившись поруч з ІЧ-портом, який був принесений в новинки, щоб дозволити керувати іншою електронікою від Samsung в будинку. Останньою важливою зміною є пило- та вологозахист пристрої за стандартом IP67, що не означає повний захист від води, як у звичайних годинників. Нижче наведені характеристики Samsung Gear 2 і Gear Neo. 

Дисплей: 1.63-дюйма Super AMOLED ( 320 x 320 ); 
Процесор: Двоядерний з частотою 1.0 ГГц; 
Операційна система: Tizen OS ;Камера (лише в Gear 2 ) : 2МР з автофокусом; 
Відео: Кодек: H.264, H.263; Format : 3GP, MP4; HD (720p , @ 30fps) Запис & Відтворення; 
Аудіо: Кодек: MP3/AAC/AMR/Vorbis; Формат: MP3, M4A, AAC, OGG; в комплекті Bluetooth гарнітура; 
Фітнес: Датчик серцевої активності; Крокомір; Вправи (Режими: біг, ходьба, їзда на велосипеді, піший туризм);  
Основні функції: Дзвінки, Камера, Повідомлення ( SMS , E - mail , Додатки);
 Встановлені програми: Media Controller, Schedule, Smart Relay, S Voice, Stopwatch, Timer, Weather , Calculator, ChatON, Flashlight, Quick Settings, Voice Memo; 
Доступні кольори Gear 2: Charcoal Black , Gold Brown and Wild Orange; 
Gear 2 Neo: Charcoal Black , Mocha Grey and Wild Orange ;Захист: Волого- і пилезахист IP67; 
Доступні програми: Banjo, BMW, CNN, Conde Nast, Expedia, eBay, Evernote, Feedly, GARMIN, Glympse, GM ( Onstar 4GLTE ), iControl, Line, Path, Paypal, RUNTASTIC, Volkswagen, Weather Channel  Under Armour; 
Магазин додатків: Samsung Apps; 
Підключення: Bluetooth ® v4.0 LE , IrLED; 
Датчики: Акселерометр, гіроскоп, лічильник пульсу;
 Пам'ять: 512 МБ RAM; 
Пам'ять: 4 ГБ; 
Габарити і вага: Gear 2 : 36.9 x 58.4x 10.0 мм , 68г ; Gear 2 Neo : 37.9 x 58.8 x 10.0 мм , 55г ; 
Акумулятор: Li- ion 300 мАг; 2 ~ 3 дня використання, до 6 днів у режимі слабкого використання.
 

Подивившись на технічні характеристики девайсів, можна помітити, що у Gear 2 Neo відсутня камера, що було зроблено з метою зниження ціни на продукт. Також присутні відмінності в колірних рішеннях, а саме: у бюджетній моделі колір Gold Brown замінений на Mocha Grey. На цьому і закінчуються відмінності бюджетної моделі від більш дорогого побратима.


Samsung планує розповісти про ці годиннники детальніше на MWC 2014, тоді й стануть відомі ціни на новинки, а поки ми знаємо лише те, що обидві модифікації надійдуть у продаж вже в квітні.

Джерело: keddr.com

Немає коментарів:

Дописати коментар